BORING

sitter här och bara väntar på att nå ska hända känns de som, har fått en arbetsintervju på torsdag så de rullar på faktiskt. får väl se vad dom har att erbjuda. känns dock som att ja börjar bli sjuk eller nå sånt, skit drygt. kul att komma sjuk dit.. orkar typ inte skriva för de händer inte så mycket. åker ba in till stan då o då, shoppar, äter o massa annat. Nu ska ja göra mat till mig för ja dör allvarligt av hunger haha..  kommer lite bilder från igår o idag, tråkit med cam bilder menmen.. 
 
 

WAIT WHAT

Åkte in till Jessheim till 12 för babe hade arbetsintervju, medans jag och min andra babe gick på stan ;) #savages 
 
Skämt o sido, skulle på arbetsintervju imorn men var tvungen att tacka nej för att de ligger för långt bort, eller för långt bort för mig då jag inte har körkort. Blev lite saker på stan, eller jag ett fifa 13 och nå kläder till emil. Sen vart det mathandling, taco ikväll! Just nu sitter dom och nördar medans ja ligger och chillar på rummet i min mysfilt haha.. Nyss tryckt i mig nudlar, äppeljuice och knäckemacka med gravad lax på, satt fint vill jag lova. Funderar på att ta en power nap, blev inte mycket sömn i natt så ska nog passa på medans dom är upptagna. hörs sen!
 
 
Puss puss

BRA DYGNSRYTM

Somnade kl 7-8 imorse, inte okej! fattar inte hur fan ja kan vridigt om så mycket på dygnen.. När vi kom somnade ja typ 1-2 men då vakna ja ändå 9-10 på morgonen. Helt sjukt, och jag håller alla vakna när jag inte kan sova så alla har vridigt om dygnet. vet inte vad som händer idag, det är ju trots allt söndag så de blir nog ba slappa. Kan inte göra speciellt mycket idag i alla fall förutom att söka jobb.. Så de blir väl nå sånt, ska plocka undan maten så hörs vi senare, bye bye 

BILDER FRÅN IDAG

  
natti natti

SLEEPTIME

Drog till 'stan' med Jens och handla, blev lite mat och en tröja bara :) grillad kyckling o potatissallad! sen en kurt cobain t-shirt. skitsnygg! langar bilder i inlägget efter, har ingen sladd så får inte in bilderna till datorn, så får dra ett mobil inlägg på det. Vi har nyss kollat på film och bara chillat, skulle blitt öl oså, men affären sluta sälja alkohol efter 6, så de blev inge av och fifat har pajat... Men lika glad är vi för det. Nu blir det lite mys, det är ju trots allt lördag så ett tag till kan man sitta uppe. blir inge mer inlägg förutom bilderna ikväll så vi hörs imorn :*
 
 
inge ja o emil cpar hihihiih

NYDUSCHAD, SEN SHOPPING

Nu har man duschat så man är fresh mot staden, sjujävla stort shoppingcenter vill jag lova!
Nej, nu måste jag skynda mig.. Vet inte när de stänger, blog u later

NYVAKEN

Oj vad klockan han bli mycket., va inte meningen att sova så här länge, kommer fan sitta vaken hela natten så länge som jag har sovit.. fyfan. Undra när dom andra två idioterna vaknar, dom har nog vart uppe liiiite längre än vad jag har inatt, eftersom jag va så jävla trött somna ja typ 1 - halv 2 och vakna nu. 12 timmar, det är inte okej egentligen, men de behövdes nog.
 
Äsch, nog pratat om mitt sovande, ska ta en dusch snart och sen ska ja städa lite kanske, om jag orkar,,, Undra vad vi ska äta för mat idag, har gjort matlåda men insåg snabbt att vi inte hade nån micro -.-' Jens polare ska komma och hälsa på idag, blir kanske nån bärs, fifa & cod ;)
 

DIMITRI VEGAS, MOGUAI & LIKE MIKE - MAMMOTH (ORGINAL MIX)

  l
 

CHVRCHES - RECOVER ♡

 

H*R FINGER


AJ AJ AJ

Har vart och handlat och allt sånt där skit, så när jag kommer hem ska ja ställa mig och laga mat och börjar med salladen. Börjar med att går rakt in i dörrkanten och gör illa axeln, tar kniven o ska skära tomaten och gissa vad, klart man slinter.. sitter med tre plåster på fulfingret :( va inte direkt de skönaste jag gjort..
 
Sen blev det lite saker från H&M , det mest nödvändiga. Nu blir det massa jobbsökningar, cash is king!

MOT STADEN

Så där ja, nu har man fixat klrt allting man ska så nu är det bara att fara mot staden och shoppa loss hehehe.. not för mitt bankkort funkar ju inte! Jens ligger o sover så sitter och drygar som fan med Emil haha, såna jävla kungar vi är! Nej, nu ska jag ordna de sista och dra i väg, blog u later
 


FILM & MYS

Fixat mitt cv, städat, hämtat fåtölj, blablabla etc haha! Så nu äntligen blir de lite mys med mina babes♡ Imorn blir det av till Gardemoen (flygplatsen i jessheim) och söka jobb, finns massa lediga platser där till olika saker. Man kan ju va allt, och jävligt bra betalt ;) well, nu ska jag ta o gå ut och kolla film så hörs vi imorn!
 
 
puss puss ♡

J*VLA SWEDBANK

ÅÅÅH vad arg jag blir. Sitter här nu helt pank, fast inte bokstavligen.. Har alla pengar på mitt swedbank konto som tydligen vägrar funka just nu?! de har vart så i två dagar nu, allt som står är your bank would not approve this transaction. Vad är det för fel? Och inte bara de, så ska dom vara så jävla svåra att få tag i, finns inte ens en vettig kundservice, så fick ringa angående internetbank(?) blabla och får nummer 92 i kön, va i helvete.. Fick dra i väg ett mejl och hoppas på ett vettigt svart, lever på nudlar & varma koppen för tillfället, har nog en 20 paket.

NORGE

Haha, okej ja de var ett tag sen det här. Hitta nyss min blogg på nå random sett.. Hade helt totalt glömt bort den, men tänkte att nu kan de ju faktiskt vara kul och börja blogga igen när jag inte har så mycket bättre för mig.. Mycke har hänt på den senaste tiden. Har flyttat till Norge med dom bästa man kan tänka sig, så nu lever vi livet här, snart i alla fall. Flyttade hit i Måndags så det har bara gått några dagar. Har andvänt dom första dagarna till att packa upp, handla, skriva cv, sökt massa jobb osv, så idag blir det chill med 1L öl.. Inte för att jag vet hur jag ska få       i mig den eller så, det ska bli intressant. Har tyvärr en ny dator så har inga bilder än. och min kamera ligger kvar i Sverige :( ska fixa det sen kan ni få läsa om mitt liv i Norge, puss & kram 
 
1 liters öl i Norge, sitter fin. blir väl lite knall på 2-3 st haha (bilden tagen nyss)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!