Dag 1 - En bild på mig och 10 faktapunkter om mig själv

 
  1. Jag är kvarts österrikare. 
  2. Jag "bor" hos min bästa vän.
  3. Jag älskar djur.
  4. Jag har en speciell personlighet.
  5. Jag är rädd för höjder.
  6. Jag har aldrig ätit en Ben&Jerry.
  7. Jag bor i en av Sveriges fattigaste komuner.
  8. Jag är utseendefixerad.
  9. Jag sårar för de mesta människor utan att förstå det själv.
  10. Jag älskar smärta.

DAGLISTA

Eftersom jag inte gör så mycket om dagarna så tänkte jag köra en lista, så i 30 dagar kommer ni få veta massor om mig! Kul va, fast i min lilla håla vet ju alla redan mer om mig än vad jag gör, så kanske borde va dom som får svara ;)

 

Dag 1 - En bild på mig och 10 faktapunkter om mig själv 

Dag 2 - Min familj

Dag 3 - Min kärlek

Dag 4 - Min bästa vän

Dag 5 - Morgon rutiner

Dag 6 - Det här gör mig glad

Dag 7 - En rolig kväll

Dag 8 - Min favoritårstid och varför

Dag 9 - Mina rädslor

Dag 10 - Mina drömmar

Dag 11 - Något jag inte kan lämna hemmet utan

Dag 12 - Vad jag hade på mig idag

Dag 13 - Det här har jag i min väska

Dag 14 - En bild på mig när jag var liten

Dag 15 - En sak jag ska göra innan jag blir 30 år

Dag 16 - 10 saker jag gillar

Dag 17 - Vilken sport jag tränar och mål med den

Dag 18 - En resa jag minns

Dag 19 - Mina 5 favoritbilder

Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag och varför

Dag 21 - 5 saker jag är bra på och 5 saker jag är mindre bra på

Dag 22 - Ett bra minne

Dag 23 - Någon/något jag saknar

Dag 24 - Senaste boken jag läste ut

Dag 25 - Ett pinsamt minne

Dag 26 - Någon jag ser upp till

Dag 27 - Det här är jag beroende av

Dag 28 - Mitt senaste köp

Dag 30 - Den här månaden


SKINNY

 

MILEY CYRUS

 
 
Ni kan säga vad ni vill om Miley, hennes stil, hennes musik-video osv osv. Men ni kan fan inte kristisera hennes låtar. Har blivit helt såld i den här låten, vare sig det är hon eller någon annan som gjort den, jag diggar den till 1000! Har aldrig vart ett Miley fans, vare sig till tv program eller låtar, men jag älskar den här låten! Olver and out

PACKA PACKA PACKA + BÄSTA❤

Sitter här och har packat för fullt. Fattar inte hur fan jag ska få med mig allt :( Så otroligt mycket, hur fick jag ens hit allt? haha.. Har skype med Emil samtidigt som jag donar, har nyss tryckt i mig en hamburgare också. så blir en eftermaten cigg på det. Sjuk att jag ska åka hem imorn, fattar det inte ens själv. Känns som att jag har vart här forever och aldrig åkt hem.. Så de har vart skönt på ett sätt men nu blir det back to reality, (stavning?) haha. Nej ska snart kolla film med Andreas, bara vi hemma i alla fall. Men ja kommer sakna min bästa vän otroligt mycket som lämnade mig för GBG :( buhu, ska komma ihåg det. 
 
 
Vad skulle jag göra utan dig min bästa!

PACKA!

Nu är det så här att jag bokat en biljett hem, på lördag kl 13.00 går bussen! Jag måste fan komma upp alltså, tåget här i från går 11.23 så min fråga är, hur fan ska ja komma upp haha.. Har ju knappt gått och lagt mig då så kommer bli intressant och se hur det kommer sluta, men jag måste komma upp haha.. Måste hem, har lovat det nu. Kan inte bara skjuta upp allt hela tiden. Så imorn när jag vaknar ska jag upp och packa så jag har det gjort, har ju spridigt ut mig som om jag bodde här, snudd på det ju. Efter 2½ vecka kan man ju typ tycka det! Skulle bara vara här några dagar men se hur det slutade ;) Jag är inte så duktig på att hålla det jag lovar nej, men i det här fallet gör jag vad som är bäst för mig själv. För att klara mig ur min "sjukdom" måste jag tänka på mig själv faktiskt, annars kommer de bara gå åt helvete som alla andra gånger när man ska tänka på andra och de ända man får höra gnäll om är att man är egoistik och tänker på sig själv, dubbelmoral där kan man ju lugnt påstå. Nej, ska kolla klart på Lilo och stitch 2 & 3. Sen blir det natti, så kanske blir ett inlägg till eller så hörs vi en annan dag. puss puss.
 

MEOW

 

YOU MISS ME?

 
 

DYGNSRYTM OSV OSV

Okej, jag äter antidepressiva och lugnande för jag är som jag är.. Men nu, har jag slutat ätit dom i 4 dagar för att jag vill kunna sova och sånt ändå. Fast det går inte alls.. Jag somnar ca 7-8 på morgonen och sover till 16-17 på em. Skapligt drygt, men jag vill ju inte äta dom, viktökande och sånt, så jävla rädd att gå upp i vikt :( Är 163cm och väger 46-47kg, inte mycket att hänga i julgranen men de märks så mycket när man går upp i vikt bara så där på mig. Allt lägger sig ju typ runt magen och vem vill ha en bilring?.. Ska börja träna tror jag, muskler väger ju också och de är ju bättre att jag väger på grund av det än att jag har för mycket fett haha.. Rolig jag är, kanske har nån form av ätstörning. Skitsamma, Har typ nyss vaknat, eller iaf gått upp ur sängen nyligen. Så nu blir det frukost eller kanske gör mat på en gång.
Sen ska jag o lilla Emil kolla på Lilo & Stitch,(haha shes touching me,kolla länken!) så jävla king! Nej men nu ska jag fixa käk, hörs senare! 
 

WORD

"A jealous girlfriend is a faithful girlfriend. If she doesn't get jealous when someone has your attention, it's because someone has hers"
 

BORDELINE

Alltså, jag tror nästan till 100% att jag har bordeline, <--- (klicka på länken för att läsa) då nästan allt passar in på mig. Dom som känner mig förstår nog. Har haft i stort sätt alla symtomer osv. Hemskt. Kanske därför jag beter mig som jag gör? Jag ska kolla upp det där när jag kommer hem, tror fan mer på det en ADHD. Nej, är så förtvivlad så jag vet inte vart jag ska ta vägen, försöka sova kanske. Lika bra. Men kommer nog aldrig kunna somna då jag vaknade 5 på eftermiddagen idag. Ska väl glo nå film och hoppas jag somnar. Natti natti!
 

MY HEART

Alltså, Jag vet inte vad det är för fel på mig, men mitt hjärta lever sitt egna liv. alltså det jag har i kroppen. Det slår konstig och med ojämna mellanrum. Och ibland känns det som att någon tar tag i mitt hjärta och typ kramar om det, som tarmvred, fast hjärtvred... Inte för att de finns nå som heter så men alltid kul att komma på nå nytt hehehehe. Nej men det är inte ens kul, igår/inatt gjorde det så ont så jag började böla. Och det har börjat gjort ont i min vänsterarm, så jag vet inte om det är nå farligt.. Vad ska jag göra liksom? Det blir bara värre och värre varje gång det kommer och de började för dryga 1½ månad sen ungefär. Och som sagt blir de inte bärre, jag tror jag borde kolla upp  det där, jag kanske bara inbillar mig massa skit. Men då borde de inte göra ondare och ondare :( Jag är rädd faktiskt, för jag vet verkligen inte vad det kan vara. Och det har ju gått skit i släkten men jag är så ung.. De här ska vara mitt oros-problem när jag är typ 70år, men jag är vara 20 och ligger halft sömnlös på nätterna av oro för att jag tror att mitt hjärta ska sluta slå ... Jag måste nog palla mig iväg till en läkare, inom snar framtid. BYE BYE BYEEEEE

YLVIS - THE FOX

 
Norge levererar, helt klart! Första gången jag hörde låten, så tänket jag bara va i helvete? Men nu, efter att ha sett den (kolla videon, rekomenderas!) så blir den så jävla rolig och skön efter ett tag haha. Sprider sig som Gagnamstyle gjorde. Kommer garanterat sprida sig som ett virus i världen.

TO DO..

  • Fixa ett jobb, antingen Norge eller Sverige. Kan inte leva som en parasit på andra människor, får ju förfan panik. Dessutom är det inte deras jobb att ta hand om mig, jag är fan 20 år. 

  • Åka till Tibro, hälsa på Sara från b-hemmet. (kommer förmodligen sluta i kaos, så velar fortfarande.)

  • Åka och hälsa på Johanna på Öland 1 vecka i Oktober, om jag har råd osv osv. Måste planeras bättre och diskuteras vidare. Men skulle dock vara otroligt kul, saknar min lilla stjärna! ✰ღ

  • Jag kommer då inte vara arbetslös hela mitt liv, så ett körkort skulle inte sitta helt fel!

  • Skaffa en kompis tatuering med min älskade Bambi! ♡♡♡

  • Göra något otroligt spontant som jag ej kan nämna än, då de inte är helt säkert. Måste spekulera lite mer på det. Kan möjligtvis handla om en ny start i livet, liten hint får ni allt! ✝ r.i.p old me ✝

Finns så mycket saker jag vill hinna med det här året. Men jag har dessvärre aldrig turen på min sida, eller är det min lathet som är för stor? Jag vet inte riktigt, kanske en kombination. Vem vet. Har så mycket jag vill hinna med, insåg idag att livet är för kort, och just nu känns det bara som att jag sitter och väntar på min död. Vad är det för liv, man har bara ett och det ska man ta vara på. Snart kommer jag blinka och ligga där på dödsbädden, antingen har jag åstakommit något, eller så låter jag det bara passera. Vilket låter mest intressant? Från och med nu ska jag leva livet till fullo och få bort min jävla dödsångest, ja kommer inte dö än. Ska leva MINST 50år till!

Och på tal om min sista punkt hitta jag ett ganska bra citat.
 
”When people are ready to, they change. They never do it before then, and sometimes they die before they get around to it. You can’t make them change if they don’t want to, just like when they do want to, you can’t stop them.” - Andy Warhol
 

Och gissa vad, när jag verkligen vill något, så kan inget stoppa mig! Och ingenting sker över en natt. Så nästa år kommer vara mitt år. Ser fram emot det. 
 
Gud vad mycket skit jag sagt nu, dags och runda av. Ska kolla film med mina små sugerdaddys.. Nää stackarna som får stå ut med mig, inte ens jag orkar med mig själv så lider med dom. Men jajaja vad jag babblar, natti natti 凸(¬‿¬)凸
 
 

TJEJEN MED SKILLEN

Åh, så pinsam jag är. Drog världens cp fylla igår, och jag skäms. vill bara gräva ner mig och dö typ. Brukar aldrig få ångest över sånna fyllor då jag inte minns nått och har inte så mycket att ha ångest över. Men nu när jag fått reda på lite saker och även bilder och filmer har kommit (jag decka och dom kladda ner mig med raklödder ost och paprika..) och så har jag förstört soffan. Och hur ersätter man en soffa när man är pank? De är ju inte liksom nått man kan gå och köpa bara sådär. Aja, jag och Emil hade väl lite krig också, de är inte så att jag är otacksam men jag beter mig som ett jävla svin när jag dricker sprit.. Så nu ska jag ge mig fan på att sluta med det. Det går bra med öl, och de får jag fan nöja mig med. Fast tror inte jag ska dricka på ett tag, inte värt det. Nog om det! Dumma alkohol.. Eller dumma mig.....
 
JAJA, skitsamma. Funderar på att stanna i Nöööörge och jobba i alla fall, fatta cashen. skulle nog sitta fint, men jag som vanligt med min beslutsångest. Jävla mycket olika ångest"arter" hahaha jag har fått. Vanlig ångest, beslutsångest, panikångest osvosv. Inte ok! Men nu ska jag börja avrunda. Ska till charlottenberg i morgon. Det blir niiiiice. Tur att jag och Emme löst allt, så vi kan få en trevlig resa imorn. Natti natti på er. 
 
 
cool b-rud.
 

JOBBA I NORGE?

Alltså, frågan kommer ju. inte bara för alla andra utan mig själv också. ska jag ge Norge ett nytt försök och söka jobb och ta tag i mitt liv? nej jo ne jo neeee. jag vet inte. jag har så mycket med mig själv så vet liksom inte i vilken ände jag ska börja. det är så jobbit alltihopa, kan man inte ba bli serverad ett jobb på silverfat? tydligen inte, man måste verkligen jobba för allt här i världen, till o med överleva- sjukt. om man tänker så här, vad har jag? inte speciellt mycket bara mina underbara vänner o deras familj. annars har jag inte så mycket mer. visst. jag överlever men hur jävla kul är det att leva på andra egentligen. inte ett dugg. känna sig som en parasit typ. jag hade en stor summa pengar förut då jag ärft det av min mor som gick bort för 6½ år sen. hemskt att tiden går så fort. iaf, då ärvde jag en massa pengar som jag fick när jag var 18. vilket inte resulterade bra. jag började supa nå fruktansvärt och va ut på krogen så fort den var öppen tills jag fyllde 19. då spårade det ännu mer. inte bara krogen utan hemma osv. det resulterade med ett tomt bankkort, stort minus av vänner, vräkt, blablabla allt man kan tänka sig. inte ok. nu har jag till o med tappa tråden men det jag vill säga nu är iallafall att jag ska kämpa och vinna tillbaka allt jag förlorat. och jag kommer klara det, jag kommer få tillbaka allt. utom det jag vill ha tillbaka mest. min kära mor, jag älskar dig nu, imorn & föralltid vart du än är <3

BOERD

Åh, att dom aldrig kommer hem. känns som att jag setat här i flera timmar, men vänta? DET HAR JAG JU! dom drog till djabbet vid lunch, och vafan är klockan nu? halv 10.. och inte nog med det. det är yttligare en timme kvar tills dom anländer. och vart fan är maten!?!?! INTE HÄR I ALLA FALLLLLL... åh, humöret när man är hungrig. har ätit gravad lax på knäckemacka. 4 stycken på hela dagen, fetto? nej kommer tina bort snart, sorry. kommer försvinna snart, buhuu ;(( . nej men jag är på dryg humör också och det är ingen här. förstår ni hur förtvivlande det är.. nej det gör ni inte :PpPpPPpPp HEJDÅ

IN NORWAY

Alltså, under kan ju ske! jag är tillbaka i Nööörge!! fast, det är ju bara på besök men ändå hehe. sitter här och alla andra jobbar. fan vilken ändring det har blivit här. måste säga att de blivit riktigt snyggt men dock så är det stökit då de bor 4 killar här nu haha. så kommer lilla ja och leker mamma och börjar städa. varför kan jag inte göra sånt hemma för? haha.. nej men nu ska ja ta en cigg och sen vet jag inte, bara chilla tills dom andra kommer kl 23 ikv. kul jul. bye bye
 
 

BATTLE SCARS

I wish I couldn't feel, I wish I couldn't love
I wish that I could stop cause it hurts so much
And I’m the only one that's trying to keep us together
When all of the signs say that I should forget him
I wish you weren’t the best, the best I ever had
I wish that the good outweighed the bad
Cause it’ll never be over, until you tell me it's over
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!