SURAHAMMAR

Sådär ja, nu har man bokat resa till Sura imorn, ska bli gul. Känns som att det kommer bli en galen födelsedag. Blir där i 10 dagar, så kommer tyvärr inte kunna skriva nå förän jag kommer hem. Eller det beror egentligen helt enkelt på om jag lånar en dator osv. Brukar inte finnas tid för det dock. Ska bli kul att få träffa mina kära vänner, båda bra och dåliga ;* skämt o sido! Nej nu håller jag på och packar, så klart i sista minuten, som vanligt. Så blir de en stresspackning sen glömmer man en massa.. Så jag ska nog ta och skriva mig en lista vad jag ska ha med mig. Nej då blir jag bara förbannad när jag inser vad jag har förlorat när jag kommer hem. Man glömmer ju alltid något. Bättre att jag inte vet vad och kommer på det om någon månad eller så. Och jag är såååå fattig just nu, blir totalt deprimerad :( A nej har inte så mycket mer och säga, måste packa och tagga 6½ timmars bussresa imorn.. Fyfan säger jag bara. ja nej kanske, hare bra! bye
 


COD

Haha åh herre min Gud, inte nog med att jag sitter och spelar CS, nu jävlar är det COD också.. Fast egentligen var det före, men jag spelade bara zombie då, nu spelar jag allt.. Nästa spel är väl fifa 13 som jag handlat men inte riktigt fattar mig på, tycker inte att det är så mycket action i det menmen. Sitter här nu och ska boka bussbiljetter hem till Sverige för mitt 20års firande! whopwhop. Ska bli så kul. fast nu har jag fan inge mer att se fram emot tror jag. alltså att fylla år menar jag, nu är de bara att räkna tills man ska skriva in sig på ålderdomshem!:( åh va hemskt de där lät. nej fyfan, orkar inte skriva mer. helt tom i huvet, kan inte konsentrera mig.  

♡♥♡

Vet inte vart jag ska börja, känner mig så otroligt dum.. Jag tror inte att jag såg det på det sättet som du fick mig att göra nu. Jag sa inte hejdå när jag åkte, men jag såg de som att jag kommer tillbaka om 2 veckor och hälsar på. Men jag sa fortfarande inte hejdå. Vilket man borde, man säger alltid hejdå till sin bästa vän, oavsett vad. My bad, och det var verkligen inte meningen. Alltså, du har ställt upp för mig så många gånger och jag har även ställt upp för dig lika så och de borde fortsätta så. Jag vet inte rikgtig vad jag ska säga, känns som att jag försökt förklara de mesta för dig. Att lämna dig bara så där, det måste du förstå att det inte var min avsikt. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och det vet du, jag har själv sagt till dig att om du försvann skulle min andra halva också försvinna, för du är min andra halva. Du är liksom en del av mig och så kommer de förbli, även om du inte är min biologiska syster, så kommer du alltid vara som en syster för mig. Det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag behöver dig vid min sida. Du har alltid vart den som man kan ringa till osv när det är nått, alltid dig jag kommit till krypandes när jag    satt mig i skiten. Men jag kommer inte bara till dig i mina dåliga stunder, jag har alltid kommit till dig så fort det varit något och jag vill att det ska förbli så. Jag har så mycket jag vill berätta för dig, jag bär som på en tung sten, det har hänt så mycket, och nästa vecka fyller jag 20 och den vill jag verkligen inte fira utan dig. 20 år endå 20 år. Vi brukar alltid lösa allt, så jag hoppas innerligt att vi kan lösa det den här gången också. Förlåt att jag inte sa Grattis på din födelsedag, så grattis i efterskott.. en en gång, förlåt! 
 

STHLM

Haft en underbar "weekend" i sthlm, i torsdags börja vi med att köpa T-Bane kort sen åkte vi till gamla stan där vi hade bokat hotell. Sen drog vi ut och käkade på resturang, mh ryggbiff säger jag bara! Efter de drog vi ut på en pub för att kolla fotbollsmatch, chelsea mot nått... Chelsea vann och efter de skulle vi möta upp Jens kompis Dennis och nåra fler. Tog nån öl osv men jag drog en 7jävlafylla.. Vet inte riktigt när vi drog där i från men va väl vi hotellet typ 4-5 och jag somna sent, eller vet ens inte om jag somnade. kändes inte riktigt så, sen skulle man checka ut före 11 och jag blir alltid så j****vla bakis men de var ju ba att kämpa sig ut på stan som ett rövhål. Kändes som att jag vandrade omkring i evigheter som den kossa jag såg ut å vara. Inte OK att se ut så i sthlm men jag kunde nog inte bry mig mindre för tillfället. aja, sen gled vi förbi jens brorsa och lämna våra saker för att sedan åkta till friends arena för att kolla på bruce sprengsteen. Hade aldrig hört talas om honom förän Jens nämnde han, tänkte va va i helvete 63 år, planera begravningen ist.. nej, hemsk jag är, så tänkte jag inte alls.... Efter konserten så åkte vi hem till Emils bror i Handen och sov. hahah alltså, i handen? aldrig garvat så mycket när jag skulle få de förklarat. stog nog i en kvart och ba " I handen? eller hamnen? alltså, handen? en sån som sitter på en arm, en hand, ska vi till handen? okej inte till hamnen.. " snacka om dum förklarad, alla som hörde lär ju fått sig ett gott skratt iallafall. När vi vakna upp i handen hahahah.. oj ursäkta, när vi vakna upp där så tog vi tunnelbanan till hammarbyhöjden som va mycket enklare att förstå, till Jens brorsa för en liten fika & dusch osv. Och det var ju på en lördag så och Jens fyllde år då, så bokade bord på en resturang och jag satt och vela över menyn, men tillslut blev de en ryggbiff där också, satt och fundera hur länge de skulle dröja innan jag skulle få känna smaken av kött igen så kunde inte låta bli, allt är ju så jävla dyrt här i norge så måste ju passa på tänkte jag. sen efter de vandra vi omkring och så gick bussen hem 22.30 så vi va framme i Norge 6.00 på morgonen, då mötte vi upp Emil som hade vart i GBG under den tiden vi va i sthlm. när vi kom hem hem hem dit vi bor somna jag typ direkt 9 på morgonen och vaknar dagen efter 11 på morgonen, alltså idag, och då åkte vi till Charlottenberg och handla mat för våra sista pengar! Det var den helgen det.
 
På torsdag går bussen till Surahammar för min del, och nästa måndag blir man 20! TAGGARÅ! Vet inte hur länge jag blir där, men ca en vecka skulle jag tro, haha kommer inte tillbaka alls för har inga pengar ;) jo klart jag kommer tillbaka, det här är ju mitt hem nu. Ska träffa min efterlängtade kära kusin William och hans brud Carro, sen blir de väl micke, alex osv .. 
 
O juste, idag fyller min lillesyster 3år! Börjar bli en stor flicka, att de redan har gått 3 hela år är ofattbart, minns de som igår när min farsa ringde o sa att jag skulle få en lillesyrra. Nej nu ska jag ta och avrunda och kolla på film med min älskling. Blog u later! 
jag och lillesyrran Milia ♡
 
 

CS

Inte för att vara så mycket efter men jag har börjat spela cs :') hur kul som hellst, förutom att jag typ dör 17 gånger om.. Men kommer snart bli lika bra som alla andra "noobs" därute haha. Nej vad tråkit jag har, sitter uppe och dygnar, ska med tåget mot sthlm om 3 timmar så ingen ide att lägga sig ens. Jag och Jens ska dit och fira hans födelsedag över helgen, gå på resturang, en konsert, bo på hotell och träffa hans polare för att dra ut på söder eller nått liknande. Blir något nytt för mig eftersom jag kommer från lilla Hammarby i Västerås och har levt väldigt väldigt fattigt. Men lika glad är jag för det! Om 11 dagar fyller jag 20, så jag har hela livet framför mig att utforska världen. Nej nu ska jag försöka få upp Jens sen ska vi packa lite, snacka om att vara ute i sista minuten.. så typiskt.
 

KAN VART DE BÄSTA JAG LÄST PÅ LÄNGE

Är du med rätt partner?

Under ett seminarium frågade en kvinna, ”Hur vet jag om jag är med rätt person?”.

Mannen som ledde seminariet la då märke till att det satt en stor man bredvid henne så han sa, ”Det beror på. Är det där din partner?”. Kvinnan svarade med uppriktighet i rösten ”Hur vet du det?”. ”Eftersom din fundering förmodligen tynger dig ska jag besvara din fråga”, svarade mannen.
Så här lyder svaret.
Alla förhållanden följer samma mönster… I början är du förälskad. Du längtar efter telefonsamtalen, beröringen och du gillar din partners små egenheter. Att falla för din partner var inte svårt, nej, det var tvärtom en helt naturlig och spontan upplevelse. Du behövde inte GÖRA någonting. Det är därför man säger att man ”faller” för någon.
Människor som är förälskade säger ”jag föll som en fura” eller ”det sa bara klick”. Fundera på uttrycken. Det antyder att du bara stod där, utan att göra något, och så plötsligt hände något dig.
Att bli förälskad är en passiv och spontan upplevelse. Men efter ett par månader eller år tillsammans, falnar glöden. Det är ett naturligt mönster i ALLA förhållanden.
Sakta men säkert blir telefonsamtalen (om dom alls kommer) en källa till irritation, beröring är (när den väl sker) inte alltid välkommen och din partners egenheter är inte längre charmiga, dom driver dig till vansinne. Symptomen för det här stadiet varierar för varje förhållande, men du kommer att lägga märke till en dramatisk skillnad mellan det inledande stadiet när du var förälskad och det efterföljande stadiet som är betydligt tråkigare och stormigare.
Det är nu som du och/eller din partner kan börja fråga er ”’Är jag med rätt person?”. Och när du tänker tillbaks på den glödande kärlek ni en gång hade kanske du börjar längta efter att få uppleva det med någon annan. Det är nu förhållanden rasar samman.
Hemligheten med att lyckas i ett förhållande är inte att finna rätt person, det är att lära sig att älska den person man har hittat.
Människor skyller ofta sin olycka på sin partner och börjar söka efter bekräftelse och tillfredsställelse utanför förhållandet. Resultatet av sökandet kan se ut på många sätt.
Otrohet är det vanligaste. Men ibland gräver människor istället ner sig i arbete, en hobby, vänskap, överdrivet tevetittande eller missbruk av olika slag. Men lösningen ligger inte utanför förhållandet. Det ligger inom det.
Jag säger inte att du inte kan förälska dig i någon annan. Självklart kan du det och tillfälligt skulle det kännas bättre. Men några år senare skulle du vara tillbaks i samma situation.
Skälet till det är, och lyssna nu noga:
Hemligheten för att lyckas i ett förhållande är inte att hitta rätt person, det är att lära sig älska den person du har hittat.
Att bibehålla kärleken är inte en passiv eller spontan upplevelse. Du måste jobba på det, dagligen. Det kräver tid, ansträngning och energi. Viktigast av allt, det kräver vishet och förnuft. Du måste veta vad du ska göra för att få det att fungera, det finns inga genvägar.

Kärleken är INTE ett oförutsägbart mysterium som varken du eller din partner kan påverka utgången av. Precis som att fysikens lagar styr universum, finns det på samma sätt lagar för förhållanden. Om du vet hur du ska tillämpa dessa lagar är resultatet förutsägbart.
Kärlek är alltså ett ”beslut”, inte bara en känsla. 
Kom ihåg: Du avgör inte själv vilka människor som kommer in i ditt liv. Däremot är det upp till dig att bestämma vem som får gå, vem som får stanna och vem du vägrar att släppa taget om! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!