HARD WORK WORK

Imorn börjar jag jobba, eller utbildningen är imorn sen börjar jag på tisdag, yey!! Visst de är bara ett försäljningsjobb men det är bättre än inget. Ska vara på stan 13.30 och sen börjar jag 08.00 varje morgon till 17.00 -.- 
 
Idag kom jag hem från Filipstad, har vart och hälsat på pappa där. Det var trevligt, var lite nervös i början men sen så släppte det. Vi tog det bara lugnt och kolla nå filmer och gick över till dom andra på boendet så att säga. Han är på utsluss så han har egen lägenhet, go daddy!
 
Har ett litet dilemma här tror jag, alltså jag har satt mig i en sån sjuk sitts så ni anar inte .. Önskar jag kunde berätta med har fan blivit paranoid, eller va de paranojja. Ja, jag tror massa saker, eller får för mig massa saker som inte ens är logiskt ibland. Så det har blivit ett hinder i min vardag, alltså paranojja. Alice lärde mig det när jag skulle förklara för någon vecka sen.
 
En sak till, funderar på att dra igång med träningen på allvar. typ skaffa en träningsblogg så jag kan hålla koll på mina resultat osv. Bara för min egen skull, som en dagbok fast på internet. Låter helt ok tycker jag. Som att jag har den här bloggen, länkar inte den någon stans, bara har den för att skriva av mig då och då. Enklare en dagbok för man kan logga in vart som hellst och slipper bära på en bok som folk kan läsa fritt om det är för privata grejer. Man kan ju välja och sätta lösen på bloggen om man vill, då kan man ju skriva om precis vad som helst. Men det är lite kul om andra vill läsa om ens liv enda nån gång ibland.
 
Nu får jag börja avrunda.
xoxo
 
 

HELGEN

 
 
 
Ah shit, festade i lördags hos "grannen" igen. Han bor liksom i huset snett mitt emot. Han är dock lite läskig, hört att han är dömd som stalker? Så ja, lite läskig. Jag och några polare drog dit men när vi alla skulle dra drog han tag i min arm och ba "men du stannar väl här". Men de gjorde jag inte, festen fortsatte hos tanken och där decka jag och charlotte på morgonkvisten haha. Hände massa annat skit med de pallar jag inte ta upp. 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!