GYM & FILM

har vart på gymmet idag, sten hårt pass! eller inte haha, gick rask takt 40 min, sen mage och armar :) nu ska vi kolla på film och imorn blir de upp kl 6 och med Lotta till skolan, natti.

FRUKOST & MONOPOL

har inte sovit nått i natt, men lika glad är jag för det. Börja spela monopol kl 6 till halv 8, har väckt "ungarna" och skicka dom till skolan. drack svart kaffe för första gången, de va gott när de va stark, vet inte hur många skopor de blev haha. nu ska ja ta de lugnt ett tag, sen hoppa in i duschen. får se vad dagen har att erbjuda. pösssss

KVÄLLEN/ NATTEN I BILDER

Godnatt

FOOD

Blir fläskfilepasta, awesome! Sen ska vi ha myskväll, som alla andra kvällar ;) tur man är söt i alla fall :)

FIX O TRIX


HOS BAMBI

Vakna för ett tag sen, gick upp och åt lunch på en gång. Nu ska va städa lottas rum, hörs sen!

AWOLNATION - SAIL ♡

 

FILMKVÄLL

Filmkväll med lotta martyna & alex






HOS KUSIN IGEN

Sitter o chillar, pratat lite, somliga äter lite hahahaha




jag ser emo ut som vanligt.

HOLY SHIT

Somna kvart över 10 imorse och vakna halv två av att en hora bröt sig in i lägenheten för jag SOV och inte öppna, tack Zara för din respekt. Om jag inte svArar eller öppnar nästa gång, gör som normala människor då. Gå! Jag hör av mig så fort jag har tid.

Nu vill jag hem hem heeem till "min familj"

KUL ATT JAG KAN SOVA

Not..
Ligger och kollar på Tom Burton (?) tror han heter så, kollar på hans filmer, livlig fantasi. kollar på den senaste när han återupplivar sparky






*

Someone will always be prettier
someone will always be smarter
someone will always be younger
someone will always be better
but trust me, they will never be YOU!

HOS KUSIN

Sitter hos wille nu, nykter kväll för min del. mår fett dåligt och har inte ork att göra nånting, mår illa och känner mig svag i hela kroppen, vaknade typ 20 min vid 2 och vaknade typ 8-9 på kvällen, men nu sitter jag här, ej så social känner jag..





EGO




GAYYY

vakna nyss och är på väg till min kusin





helt öde ute, och jävligt kallt..

FULA MÄNNISKOR







chillar satan, lördag idag, undra om de blir butt idag. vill verkligen inte, men de verkar inte erbjudas nå annat. men jag ska fan stå emot.

ÅH HERRE GUD

Jag måste bli bättre på att vakna på morgonen, kan inte vakna så här sent. men de här va endå "tidigt" jämfört med alla andra dagar, vet inte när jag såg dagsljuset sist.. Zara vill få med mig till gymmet men får se hur de blir, nu ska ja fortsätta chilla med mina homies :*












FRÅGA MIG NÅTT

http://ask.fm/felicialundiin
har ni nånting ni undrar över så har ni det perfekta tillfället nu

PASSENGER - LET HER GO ♡

 

SEG MODE

orkar inte röra mig ur sängeeeeen
kul att ja har en tv hemma heheheheh

NYVAKEN

ååh, zaras jävla mobil ringde kl 6 imorse trots att hon ens inte skulle upp då. riktig slyna. sen drog den o det hem på morgonen. zara o jag sket i skolan idag, eller hon gjorde det faktiskt. va ba 2 timmar så va inte värt. Nu ska jag upp o klä på mig, gå till illern o köpa cigg mjölk & bröd, får se sen om vi hookar upp med F & K sen :) kanske ska till stan, det är trots allt fredag, men här blir de fan inge supande! Hoppas verkligen vi kommer förbi gynmet också,skulle behövas...



fett kallt ute, det gillas inte!

MOVIE TIME

Ligger här med Zara, det & den. Alla typ sover, själv kollar man på parnormal activity 4. Tur att man aldrig är själv säger jag ba haha.. Nu ska jag va lite social med Det medans hen är vaken. puss o godnatt




SAKNAD





jag saknar dig mitt hjärta, så fort jag får pengar så kommer jag till dig så får du visa vad öland går för! Jag älskar dig min solstråle <3


KOKAR ÖVER

Alltså, jag och sega människor som inte fattar nått, som alltid frågar eller som bara är allmänt cp störda i huvudet går på mina nerver. ÅÅÅÅÅÅÅH ½!"#¤%/& så där jag! Är inte alls på humör idag och känner att jag kommer nita nån jävel om den gör ett litet litet litet fel, ojojoj. så glad är jag. OCH sen är det en till sak som jag ba känner att, wtf håller jag på med? blir så trött på mig själv, sitter o klagar att de är äckligt osv, så kommer jag tillbaka varje gång ändå, hej står fan dubbelmoral i pannan! nu är det dagst att jag visar vart skåpet ska stå.
 

BAMBI

Min bästa vän, min syster, min andra halva, min alldeles egna bambi!
Den här tjejen är det bästa jag vet i livet, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Om jag kunde förklara så skulle ja försöka göra de, så du skulle förstå hur mycket du betyder för mig. Utan dig vet jag inte vad jag skulle ta mig till. En bild säger mer en tusen ord, och här kommer det massor med bilder!
 
 
Älskar dig av hela mitt hjärta

NY BLOGG

Så där ja, nu har jag bytt blogg igen! Harr väldigt svårt att bestämma mig märker jag.  men de är blogg jag fastnar för mest, men de är så krångligt att göra en design, jag är inte så hightek på det. Har i alla fall vaknat för ett tag sen, när Zara kom hem från skolan.. skön dygnsrytm.. Tror jag håller på att bli sjuk, mår dåligt :( fryser, skakar och världens hosta, så får se vart det leder. kanske ska till läkaren snart och kolla upp min hosta, har haft den ett tag nu och det börjar bli ganska drygt..

Idag händer det fan ingenting, har inga planer. Vill verkligen till gymmet dock, men vet inte om det är en sån dra ide när man mår som man gör.. och Zara är skapligt sliten hon med fan, inte lätt att gå upp 6 varje morgon och sköta skolan. Jag följde med henne en dag, och vet gissa hur de sluta efter en timme?
först var jag pigg och glad,


sen efter en timme som sagt..

inte för att jag är så jävla fresh där men haha.. shit va trött jag va, jag satt innan och tagga som fan, sen sluta det så här. Rektorn kom in och kollade också, de kan ju ha vart de värsta! Men måste säga att jag hade fan en bra dag. komma ut och gå upp på morgonen, skulle vara härligt med rutiner, tråkigt och ba ligga hemma. Det är till den skolan jag sökt ju, Västerås folkhögskola. Så får se om jag kommer in till augusti, kommer bli king i så fall! Längtar efter att ha nånting och göra. Nej nu ska jag avrunda det här, vi hörs!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!