SÖNDAG

Tja tja, ligger här o chillar hos lotta, alltså charlotte. Tror det kommer börja spöregna snart, ser så ut på vädret.. Idag har jag inte gjort nå speciellt, bara tagit det lugnt och så har jag lagat mat osv. inget intressant med andra ord. Nu ska jag kolla på en film o fortsätta med det ja gör bäst, vara lat. blog u later. 
 
 

MYS LÖRDAG

Sitter hemma hos Charlotte och chillar. Har vart på Willys och shoppa loss hehe. Vi ska bädda ner oss och kolla på skräckis hihi. Har setat och sökt massa jobb idag, helt otroligt. Trodde aldrig att jag skulle göra det men plötsligt händer det. 
 
Gårdagen: Typ kaos. Va hemma hos alex o föra lite, sen drog jag o Charlotte till 'grannen'. Träffa lite roligt folk och hade allmänt trevligt. Vart liite för full ett tag, men det gick över efter en lååång stund haha. Drog där i från typ vid 6 hem till en annan, sen där i från typ vid 8. Då drog jag o lottis hem till henne o gjorde fin frukost sen däcka vi. Känner mig helt handikappad, tror jag brytit ryggraden, så ont :( 
 
Nej nu ska vi ta och krypa ner i sängen, blir tidigt ikväll hah. Väntar bara på våran kycklingbox från donken!! Om den kommer sitta fint, världens bästa alex. Nu har jag nog inge mer att säga. jo, ja har blivit blond igen ;)
 
 

2 MÅNADER SENARE

Hej hehe, va ett tag sen? Jo jag satte mig på bussen till Surahammar och landa där. Problemet är bara att jag inte återvände.. Vad som hänt under tiden jag vart här, varför jag inte åkte tillbaka, KOMMER jag åka tillbaka? Många frågor och ännu mer har skett. Dom som inte vet nå, ja då är de så. Dom som vet dom vet. Lite saker ska jag självfallet berätta om och bilder finns de i mängder. Men de får bli en annan dag. Adios amigos.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!